Η αγορά της μόδας συνεχίζει την ενεργή παρουσία της με ασφάλεια στην Athens Fashion Trade Show, δημιουργώντας τις νέες φόρμες και δυναμικές που θα επικρατήσουν στον χώρο της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020/2021.

Δημιουργοί, νέα ταλέντα, σχεδιαστές, influencers, εισαγωγείς, έμποροι βιοτέχνες, δίνουν το παρών στη φετινή Athens Fashion Trade Show και ενώνουν τις δημιουργικές τους ιδέες και δυνάμεις περνώντας το μήνυμα ότι η αγορά της μόδας είναι ζωντανή και βιώσιμη.

Ακολουθώντας τις τελευταίες “επιταγές” από τον χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, των αξεσουάρ και των μπιζού η φετινή Athens Fashion Trade Show προβάλλει για μια ακόμη φορά τη δυνατή της ισχύ θέτοντας υψηλούς στόχους με κινητήριο δύναμη την εμπιστοσύνη του εκθέτη και του επισκέπτη.

Φρέσκες ιδέες, ανανεωτικός χαρακτήρας, χρώματα, υφάσματα, υφές δίνουν το ρυθμό στην καρδιά της μόδας που συνεχίζει να “χτυπά” δυνατά από 16 έως και 20 Σεπτεμβρίου, στο σύγχρονο, ασφαλές και υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Σεβόμενοι την πολυετή εμπιστοσύνη σας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά για εμάς αποτελεί η ασφάλειά σας.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας για την διοργάνωση όλων των εκθέσεών της:

  • Εφαρμόζει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, εγκεκριμένο από τις αρμόδιες αρχές, με στόχο την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκθέσεων.
  • Χρησιμοποιεί το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, το οποίο απέκτησε πιστοποίηση COVID SHIELD από την TUV AUSTRIA.

Τόσο με το υγειονομικό πρωτόκολλο, όσο και με την πιστοποίηση, εξασφαλίζεται ότι εφαρμόζουμε τα απαραίτητα μέτρα και διαθέτουμε τους κατάλληλους μηχανισμούς, πόρους και τις υποδομές για την διοργάνωση των εκθέσεών μας με απόλυτη ασφάλεια.

Συνεχίζουμε με ασφάλεια και αισιοδοξία και σας περιμένουμε στο ασφαλές ταξίδι της μόδας!

Η έκθεση απευθύνεται μόνο σε Εμπόρους!