Η μόδα συνεχίζει εδώ!

Αποτελώντας το σημείο επανεκκίνησης της αγοράς και της βιομηχανίας της μόδας, η εμπορική έκθεση Athens Fashion Trade Show έρχεται 28 έως και 31 Ιανουαρίου στο Metropolitan Expo με έμπνευση και δυναμισμό!

Με χρονικό σημείο συνάντησης τον Ιανουάριο, εκθέτες, σχεδιαστές, νέοι δημιουργοί και μεγάλα brands μοιράζονται το όραμα, τις συλλογές και τις προτάσεις τους για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021.

Στην έκθεση του Ιανουαρίου, το ιδανικό σημείο συνάντησης  για όλους τους επαγγελματίες της μόδας, παρέχεται η δυνατότητα, τόσο σε εκθέτες, όσο και σε  επισκέπτες να πραγματοποιήσουν εμπορικές συναντήσεις δημιουργώντας ένα εμπορικό γεγονός.

Είδη

Γυναικεία ένδυση, Ανδρική και Casual ένδυση, Young Fashion Designers (Fresh), Ανδρικά και γυναικεία υποδήματα, Αξεσουάρ μόδας, Μπιζού, Summer wear και μαγιώ, Lingerie-Homewear, Παιδική ένδυση και υπόδηση αποτελούν το fashion κομμάτι της έκθεσης και την έμπνευση για τους επισκέπτες της Athens Fashion Trade Show.

H έκθεση απευθύνεται μόνο σε Εμπόρους.
Μην τη χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της  Athens Fashion Trade Show: www.athensfashiontradeshow.gr

_______________________________________________________

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

  • Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.
  • Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επαγγελματίες μη σχετικούς με το αντικείμενο της έκθεσης καθώς και σε συγγενείς, συνεργάτες, γνωστούς κ.α.
  • Θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την έκθεση τις καθημερινές.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Προτιμήστε να επισκεφθείτε την έκθεση καθημερινές και όχι Σαββατοκύριακο προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό.
Προετοιμάστε την επίσκεψή σας κατεβάζοντας από την ιστοσελίδα της έκθεσης τη λίστα συμμετεχόντων.
Τηρείστε τις αποστάσεις ασφαλείας και όλους τους κανόνες υγιεινής.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η εταιρεία μας, για τη διοργάνωση όλων των εκθέσεων, εφαρμόζει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, εγκεκριμένο από τις αρμόδιες αρχές και χρησιμοποιεί το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το οποίο έχει την πιστοποίηση COVID SHIELD από την TUV AUSTRIA.