Η Athens Fashion Trade Show, η κορυφαία έκθεση μόδας στην Ελλάδα και αυτή τη χρονιά φιλοξενεί το τμήμα Fresh, ένα τμήμα αφιερωμένο στους νέους και ανερχόμενους σχεδιαστές. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 26-29 Σεπτεμβρίου στο Μetropolitan Expo και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς σε ότι αφορά τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Το τμήμα Fresh αναπόσπαστο κομμάτι της Αthens Fashion Trade Show, δίνει την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους σχεδιαστές να παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε ένα ευρύ κοινό που περιλαμβάνει επαγγελματίες του χώρου της μόδας, δημοσιογράφους, influencers, αλλά και λάτρεις της υψηλής ραπτικής. Στόχος της Athens Fashion Trade Show είναι να υποστηρίξει και να προωθήσει την επόμενη γενιά σχεδιαστών, παρέχοντάς τους μια πλατφόρμα για να δείξουν το έργο τους και να συνδεθούν με σημαντικούς φορείς της βιομηχανίας της μόδας.

Εντυπωσιακές συλλογές από νέους σχεδιαστές

Οι νέοι σχεδιαστές που συμμετέχουν στο τμήμα Fresh έρχονται με φρέσκες ιδέες, μοναδικά σχέδια και καινοτόμες προσεγγίσεις στη μόδα. Οι συλλογές τους χαρακτηρίζονται από τη χρήση βιώσιμων υλικών, την αφοσίωση στη λεπτομέρεια και την ανατρεπτική αισθητική.
Η Athens Fashion Trade Show δεσμεύεται να ενισχύσει αυτές τις προσπάθειες και να τους δώσει την προβολή που τους αξίζει.

Η Αthens Fashion Trade Show, δίνει ραντεβού της με τους επαγγελματίες της μόδας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 26 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2024!

***

Για περισσότερες πληροφορίες:

Hρώ Τζαμτζή |2111801801|itzamtzi@rota.gr

www.athensfashiontradeshow.gr