H Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας πρωταγωνιστεί στην Αthens Fashion Trade Show

H Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών μόδας, ο επίσημος φορέας που προωθεί την ανάπτυξη της Ελληνικής βιομηχανίας μόδας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, δίνει το παρών στην Αthens Fashion Trade Show 2023

Παράλληλα, η Αthens Fashion Trade Show, που θα λάβει χώρα από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Metropolitan Expo, θα πλημμυρίσει με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές μόδας και  θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τον χειμώνα 2023 και για το καλοκαίρι 2024!

Οι σχεδιαστές – μέλη της Ένωσης που θα πάρουν μέρος στην Athens Fashion Trade Show είναι οι ακόλουθοι: o Γιώργος Ελευθεριάδης, η Λιάνα Καμπά, η Ιωάννα Κουρμπέλα, η Ορσαλία Παρθένη, ο Γιάννης Τόγκος με το brand Κathy Ηeyndels, ο Κωνσταντίνος Τσιγαρός και ο Βασίλης Ζούλιας και θα συνεπάρουν τους επισκέπτες με τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για το καλοκαίρι 2024.

Επιπλέον, καταστήματα μόδας από την Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά και άλλες χώρες, θα επιλέξουν την Αthens Fashion Trade Show για τις αγορές τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης, πέρα από ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων, θα βρουν και τα απόλυτα Resort Wear fashion brands.

Τέλος, οι νέοι σχεδιαστές με αγάπη και πάθος για την μόδα θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους και για ακόμη μία φορά η Αthens Fashion Trade Show θα αποτελέσει την ευκαιρία για έμπνευση και σύναψη εμπορικών συνεργασιών.

****

Για περισσότερες πληροφορίες: Hρώ Τζαμτζή |2111801801|itzamtzi@rota.gr

www.athensfashiontradeshow.gr