H AFTS και φέτος φιλοξενεί τα κορυφαία brands της εγχώριας και διεθνούς μόδας

Για μία ακόμη χρονιά η Athens Fashion Trade Show θα είναι το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας συγκεντρώνοντας κορυφαία brands και εμπόρους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου το Μetropolitan Expo θα πλημμυρίσει από εκθέτες, βιοτέχνες, εισαγωγείς, σχεδιαστές και νέους designers που θα παρουσιάσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

Με κατηγορίες που καλύπτουν ένδυση-υπόδηση, resortwear συλλογές, αξεσουάρ-μπιζού, μαγιό και πολλά ακόμη, η Αthens Fashion Trade Show συνδέει κορυφαία brands, εμπόρους λιανικής αλλά και στελέχη της βιομηχανίας της μόδας!

Εντυπωσιάζει το τμήμα Resortwear BIKINI

Επιπλέον, και φέτος η Αthens Fashion Trade Show συγκεντρώνει μοναδικά κομμάτια resortwear που ξεχωρίζουν για τα χαρακτηριστικά κεντήματά τους και είναι συνώνυμα του ελληνικού καλοκαιριού. Του καλοκαιριού που σε ταξιδεύει από τα κυκλαδίτικα καλντερίμια έως τις γαλαζοπράσινες ακτές του Ιονίου. Αγαπημένα μοτίβα που θυμίζουν Ελλάδα, bohemian luxe φούστες και ιδιαίτερα ντε-πιες, επιλογές που αναβαθμίζονται με ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι μερικά από τα κομμάτια -κλειδιά που θα ξεχωρίζουν στο τμήμα Resortwear, BIKINI, αυτόν τον Ιανουάριο στην AFTS!

Freshκάδα και νέες ιδέες στο τμήμα Fresh

Νέα ελληνικά brands ξεχωρίζουν με τη δυνατή τους παρουσία και θα αποτελέσουν ευκαιρία για έμπνευση και συνεργασία. Οι συλλογές στο τμήμα Fresh της Αthens Fashion Trade Show ενσωματώνουν τα στοιχεία της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και διακρίνονται για την μοναδικότητά τους.

Μοναδικά κομμάτια στο τμήμα Αξεσουάρ-Μπιζού

Πρωτότυπα καφτάνια, εντυπωσιακά παρεό, τσάντες θαλάσσης με έμφαση στην ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό χαρακτηρίζουν το τμήμα Αξεσουάρ της Αthens Fashion Trade Show. Ιδιαίτερα βραχιόλια, περίτεχνα δαχτυλίδια, κρεμαστά σκουλαρίκια, μίνιμαλ κρίκοι είναι μερικά από τα κομμάτια κλειδιά που ξεχωρίζουν στο τμήμα Μπιζού της Αthens Fashion Trade Show.

Με ενδιαφέρον για την ελληνική μόδα και αισθητική, οι ξένοι αγοραστές αναζητούν ανάμεσα στους εκθέτες της Αthens Fashion Trade Show τους νέους προμηθευτές τους. Επιπλέον, οι εκθέτες έχουν την δυνατότητα να διευρύνουν το δίκτυο των διεθνών επαφών τους.

Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας είναι από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024 με νέες προτάσεις για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *