Η Athens Fashion Trade Show έλαμψε ξανά στο Metropolitan Expo !

Η αυλαία έπεσε για την Athens Fashion Trade Show, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στους χιλιάδες επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεση. Από τις 25 έως και τις 28 Ιανουαρίου, 554 brands έδωσαν δυνατό «παρών» στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Συναρπαστικά σχέδια, καινοτόμες συλλογές και έντονο πνεύμα δημιουργίας, πλημμύρησαν την Athens Fashion Trade Show, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία.

Ανάμεσα στις παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν και η Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας. Οι σχεδιαστές – μέλη που πήραν μέρος στην Athens Fashion Trade Show 2023 ήταν: η Ιωάννα Κουρμπέλα (KOURBELA), o Δημήτρης Ντάσιος (DASSIOS), η Ορσαλία Παρθένη (PARTHENIS), ο Γιάννης Τόγκος (KATHY HEYNDELS), ο Κωνσταντίνος Τσιγαρός (KONSTANTINOS TSIGAROS), ο Τάσσος Μητρόπουλος (TASSOS MITROPOULOS) και ο Βασίλης Ζούλιας,(MAISON ZOULIAS), οι οποίοι παρουσίασαν τις νέες τάσεις και τις συλλογές τους για το καλοκαίρι 2024.

Οι έμποροι μόδας από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού  συναντήθηκαν για να ανταλλάξουν ιδέες, να «κλείσουν» νέες συνεργασίες και να εξερευνήσουν όλες τις τάσεις του κλάδου.

Και φέτος, η Αthens Fashion Trade Show κατάφερε να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία τη μόδα με την επιχειρηματικότητα. Και φέτος η εμπορική έκθεση για τη μόδα, αποτέλεσε πόλο έλξης για επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που θέλησαν να ενημερωθούν για τα τελευταία trends σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Athens Fashion Trade Show δεν σταματά να εξελίσσεται! Το επόμενο ραντεβού για τους επαγγελματίες της μόδας έχει δοθεί για τις 26 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, στο Μetropolitan Expo, με νέες προτάσεις για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025.

****

Για περισσότερες πληροφορίες: Hρώ Τζαμτζή, Τηλ.: 2111 801 801
email: itzamtzi@rota.gr
Website: www.athensfashiontradeshow.gr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *