COVID-19 | Συχνές ερωτήσεις για τους επισκέπτες

Απάντηση: H χρήση μάσκας για τους επισκέπτες της έκθεσης είναι υποχρεωτική.

Απάντηση: Κατά την είσοδο στο εκθεσιακό χώρο θα γίνεται θερμομέτρηση.

Απάντηση:Προσκλήσεις θα λάβετε από τους εκθέτες που συμμετέχουν στην έκθεση.

Η ΡΟΤΑ θα στείλει κάρτες barcode.

Η πρόσκληση είναι για 1 κατάστημα ή για 1 επιχείρηση και θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη με τα στοιχεία της επιχείρησης. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος  σε συγγενείς, εξωτερικούς συνεργάτες ή φίλους που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της έκθεσης, προς αποφυγή συνωστισμού.

Απάντηση: Βεβαίως και θα υπάρχουν λεωφορεία επισκεπτών. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τους σταθμούς μετρό και προαστιακού από Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο με συχνά δρομολόγια.

Απάντηση: Δωρεάν λεωφορεία από επαρχία θα υπάρχουν από τέσσερις πόλεις της Ελλάδος από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Βέροια, την Τετάρτη (16.09) και την Παρασκευή (18.09)

Απάντηση: Η χρήση μάσκας μέσα στα λεωφορεία θα είναι υποχρεωτική.

Απάντηση: Στις εισόδους, στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα wc θα υπάρχουν συσκευές με αντισηπτικά προς χρήση των επισκεπτών.

Απάντηση: Στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo το οποίο είναι πιστοποιημένο με Covid – shield από την TUV Austria, λειτουργεί σύστημα κλιματισμού/εξαερισμού με νωπό αέρα.

Τα bar και τα εστιατόρια θα λειτουργούν κανονικά και με βάση τους ισχύοντες κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται στον χώρο της εστίασης.

Απάντηση: Καθιστικά θα υπάρχουν στον κεντρικό διάδρομο τηρώντας όμως τους κανονισμούς που υπάρχουν για την τήρηση των αποστάσεων.

Απάντηση: Ναι μόνο για αποσκευές.

Απάντηση: Αυστηρή απαγόρευση εισόδου σε παιδιά και έφηβους κάτω των 18 ετών.

Απάντηση: Όλα τα μέτρα που αναφέρονται παραπάνω βασίζονται στην τρέχουσα ενημέρωση και μπορούν να προσαρμοστούν. Εάν υπάρξουν αλλαγές, θα ενημερώνεται καθημερινά η ηλεκτρονική διεύθυνση: www.rota.gr